За насЧерната коткаНастаняванеРесторантКонференцииТържестваБасейнРезервацияЦениБоровецКонтакти
 
За връзка с нас:
  Комплекс ''Черната котка''
гр.София, бул. Пловдивско шосе 26
 

Рецепция:  02/974 36 33; 0895 55 89 86
Ресторант: 
е-mail:        blackcat26@abv.bg
facebook:    
https://www.facebook.com/blackcattheoriginal/

 
  Работно време:
 

Ресторант:  11.00 - 22.30 часа/всеки ден
Басейн:       9.00 - 19.00 часа/всеки ден
Понеделник:10.00 - 19.00 часа
* При провеждане на тържества работното време се договаря с клиента.

 

Виж карта

 
  резервация 

За нас

Началото е преди 64 години, когато сред Софийското поле, мъж и жена наскоро задомени, купуват една нива до шосето за Пловдив и построяват ресторант ''Казино Природа''. Младата жена е добра готвачка и скоро софиянци с файтони, велосипеди, а някои и с автомобили, започват да посещават малкото ресторантче.
После идват промените и ресторантът минава от една държавна организация към друга и в края на 60-те години Наркооп създава както обичат да се изразяват сега ''култовото'' ханче ''Черната котка''.
В началото на 90-те имотът е възстановен на Георги Янакиев, наследник на основоположниците на имота. След няколко годишно лутане семейство Янакиеви решават да се впуснат в най-голямата си авантюра - да създадат семейна фирма за ресторантьорство и хотелиерство. В семейството не липсва авантюристичен дух: Г. Янакиев е бивш мотоциклетен състезател, треньор, автомобилист, синът Г. Янакиев - джуниър също автомобилен състезател няколкогодишен шампион на рали и писта. Учудващото е само от къде се намери кураж в съпругата и майката на автомобилистите да оглави семейният бизнес.?

Сега комплексът Черната котка се ръководи основно от Георги Янакиев - джуниър. Няколкократният шампион на рали и писта в клас Супер 1600, все още се състезава на писта, а професионалната му подготовка в Австрия и България по управление на туризма осигурява съвременното управление на Комплекса. Ангажираността и пристрастията на семейството към автомобилизма правят посещенията на спортни клубове и автомобилисти желани и стимулирани.